Vopsirea și deservirea bazinelor, rezervoarelor de apă

Vopsirea și deservirea bazinelor, rezervoarelor de apă

În complexul serviciilor care le propunem noi, ca direcție aparte și foarte solicitată este vopsirea și deservirea bazinelor, piscinelor și rezervoarelor de apă.

În procesul de deservire, hidroizolare și vopsire, specialiștii noștri utilizează materiale de calitatea superioară ceea ce permite să oferim și garanție la lucrările efectuate.

Mai mult...

Izolarea termica

Izolarea termica

Spuma poliuretanică este una dintre cele mai solicitate materiale utilizate pentru izolarea tuturor tipurilor de încăperi locative și industriale. Este un material ideal, ecologic și sigur, care include cele mai bune caracteristici, calități termoizolante și izolaţii fonice și nu in ultimul rind preţul este foarte rezonabil şli accesibil.

Mai mult...

Nivelarea suprafetelor de pardosea

Nivelarea suprafetelor de pardosea

Nivelarea suprafeţei de podea cu ajutorul sistemului autonivelant poate fi numită cea mai simplă şi mai rapidă metoda de nivelare a suprafeţei. Esenţa acestei metode constă în turnarea amestecului autonivelant pe şapa de ciment, Sistemul dat se extinde uniform pe podea, datorită caracteristicilor sale specifice și în rezultat se obţine suprafața uniformă şi perfect netedă.

Mai mult...

Executarea si montarea pardoselelor turnate de orice dificultate

Executarea si montarea pardoselelor turnate de orice dificultate

Activitatea noastră este orientată asupra executării pardoselilor decorative polimerice, cu caracteristici înalte de exploatare cu utilizarea metodelor şi tehnologiilor contemporane de aplicare. Pardoselele decorative se utilizează pe larg în încăperile locative cît şi în cele comerciale.

Mai mult...

Şlefuirea şi deprăfuirea betonului

Şlefuirea şi deprăfuirea betonului

Şlefuirea pardoselilor din beton permite nivelarea suprafeţei podelei de beton astfel conferindu-i rugozitatea necesară pentru aplicarea pe suprafaţa sa a diferitor sisteme protectoare sau decorative. În plus, podeaua de beton lustruit este o baza ideala pentru orice tip de pardoseli turnate.

Mai mult...

Hidroizolare

Hidroizolare

Membranele polimerice sunt cele mai optime soluţii în domeniul izolaţiilor, folosite pe larg pentru reparaţii precum şi în procesul de construcţii.

Sistemul de hidroizolare polimerică - este izolarea pe baza de răşini polimerice, ce protejeaza suprafeţele chiar şi în cele mai rele condiţii şi se aplică uniform fără îmbinări şi rosturi, pe suprafeţele plate a acoperişurilor, precum şi a teraselor.

Mai mult...

Marcarea podelelor din beton

Marcarea podelelor din beton

Aplicarea marcajelor pe suprafaţa de podea avertizează despre necesitatea de a respecta regulile de securitate. În procesul de producţie sau în alte activităţi industriale, unde este necesară şi obligatorie respectarea normelor de securitate în muncă, sunt utile şi absolut necesare intrebuinţarea culorilor fluoriscente precum şi a semnelor de siguranta cît şi a marcajelor de semnalizare, întru prevenirea şi neadmiterea accidentelor de muncă.

Mai mult...

Impregnare betonului

Impregnare betonului

Impregnarea se utilizează după uscarea betonului. Impregnarea modifică capacităţile stratului superior de beton cu o adîncime de 5mm. Acest lucru este suficient pentru ca betonul sa capete o rezistenţă mai mare faţă de factorii externi agresivi.

Mai mult...


Адрес: Moldova,
Mun. Chisinau,
str. Petricani 88/2A
  Rugăm insistent - cu înscriere prealabilă la urmatoarele numere de telefon.