Covor din piatră naturală

Covor din piatră naturală

O soluţie ideală pentru suprafeţele exterioare cît si cele interioare. Covorul din piatră naturală este un produs din piatra naturala, care se obţine din combinatia granulelor de marmura sau granit cu răşina epoxidică.

Hidroizolare

Hidroizolare

Membranele polimerice sunt cele mai optime soluţii în domeniul izolaţiilor, folosite pe larg pentru reparaţii precum şi în procesul de construcţii.

Sistemul de hidroizolare polimerică - este izolarea pe baza de răşini polimerice, ce protejeaza suprafeţele chiar şi în cele mai rele condiţii şi se aplică uniform fără îmbinări şi rosturi, pe suprafeţele plate a acoperişurilor, precum şi a teraselor.

Izolarea termica

Izolarea termica

Spuma poliuretanică este una dintre cele mai solicitate materiale utilizate pentru izolarea tuturor tipurilor de încăperi locative și industriale. Este un material ideal, ecologic și sigur, care include cele mai bune caracteristici, calități termoizolante și izolaţii fonice și nu in ultimul rind preţul este foarte rezonabil şli accesibil.

Pardoseli poliuretanice

Pardoselile poliuretanice

Pardoselile turnate din poliuretan sunt cele mai elastice din toate tipurile de acoperiri polimerice. Pardoselile polimerice au o suprafata foarte rezistenta, ele sunt mai putin sensibile la craparea substratului de beton.


Адрес: Moldova,
Mun. Chisinau,
str. Petricani 88/2A
  Rugăm insistent - cu înscriere prealabilă la urmatoarele numere de telefon.